BelleClaire

levendula

A kosarad üres
Bevásárlókosár

Bevásárlókosár

    A kosarad üres

Bejelentkezés

A fizetés két módon lehetséges:

 

- banki utalás/előre utalás:

Gyors és biztonságos a vásárló számára, mert befizetést a banknak az internetes felületén vagy személyesen lehet elvégezni. Az átutalás jóváírását követően feldolgozásra kerül a megrendelés.

-Paypal fizetéssel:

Az egyik legbiztonságosabb fizetési mód, a tranzakció azonnal feldolgozásra kerül, de nem osztja meg a vásárló banki adatait a webshop tulajdonosával. Saját PayPal számlával  lehet fizetni, ha van ilyened. Amennyiben nincs, akkor bankkártyával is fizethetsz, hiszen Visa, Maestro, Mastercard és American Express kártyákat is elfogad. PayPal használati segédletet lejjebb görgetve találsz.

 

A szállítás díja: 

15.000 Ft - ig: 1100 Ft 

15.000 Ft felett - ingyenes 

Ha külföldről szeretnél rendelni akkor írj  nekünk e-mailt vagy hívj minket a következő telefonszámon:

 + 36 70/427-9514.

  

Segítség a Paypal fizetési módszerhez

 

Ha nincs PayPal számlája, bankkártyájával akkor is biztonságosan fizethet az oldalon keresztül. Sajnos a PayPal még nem rendelkezik magyar nyelvű felülettel, de a fizetés menete nagyon egyszerű és reméljük nem fog gondot okozni. Mint a bankkártyás fizetéseknél általában - Önnek nem számítanak fel külön pénzt a fizetésért.

Ha a megrendelése után a PayPal fizetést választja, az oldal automatikusan átnavigálja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára. Itt két lehetőség között választhat. Ha van PayPal számlája, akkor egyszerűen lépjen be, és fizessen a szokásos módon. Ha nincs, akkor töltse ki az űrlapot. Segítségére lesznek a következő képek, ahol a fontosabb információkat lefordítottuk Magyar nyelvre. A Paypal egyedülálló biztonsági rendszerrel rendelkezik, így a megadott adatai a lehető legnagyobb biztonságban lesznek.

A képeken szereplő adatok csak demonstratív jellegűek, így mindenképp eltérnek attól, amit Ön fizetéskor fog látni. A képek eredeti méretében való megtekintéséhez kattintson a képre.

Ha mobilról olvassa a cikket, a képek valós méretű megnyitásához érintse meg hosszan a képet és válassza a "Megnyitás új lapon" lehetőséget. Az új lapon lehetősége nyílik dupla érintéssel felnagyítani a képet.

 1. Átirányítás után a következő képet fogja látni.

Ezen a képen ellenőrizheti a megrendelés végleges összegét (bal oldal), illetve itt tud választani hogy közvetlen bankkártyás fizetéssel, vagy a saját Paypal fiókjába való belépéssel kívánja a fizetést lebonyolítani.

2. Belépés a Paypal fiókba

A jobb oszlop felső részén található "Have a Paypal account" szövegre kattintva megjelenik a belépési űrlap, ahol be tud jelentkezni saját Paypal fiókjába.
Amint belépett, a fizetést a szokásos módon tudja lebonyolítani. Amennyiben nincs Paypal fiókja lépjen a következő lépésre.

 

 3. Közvetlen bankkártyás fizetés

Ha nincs Paypal fiókja, akkor kattintson a "Don't have a Paypal account?" szövegre. (alapértelmezettként ez az űrlap jelenik meg átirányítás után)
Töltse ki a megjelenő űrlapot. Kérem ügyeljen a pontos adatok megadására.
A képen megadtuk a mezők jelentését Magyarul.

 

4. Adatok ellenőrzése és fizetés

Ellenőrizze még egyszer a megadott adatait, majd ha mindent helyesnek talál, kattintson alul a "Pay Now" gombra.
A gombra való kattintással a fizetés azonnal megtörténik.

 

 5. A fizetés után

A fizetést követő képen megköszönjük a vásárlást és Ön még egyszer megtekintheti a vásárlás fontosabb adatait.

 

Ezután látni fog még egy képet.